« vissza a hírekhez
cikk-kép

Lodzi karateverseny


Írta: Horváth Gábor Tamás - 2010.04.02 06:55-kor


Februárban Lengyelországba jártunk egy Nemzetközi versenyen.

Remek szereplés Lodzban!

Február utolsó hétvégéjén rendezték meg a VI. Harasuto Europe Cup-ot. Az ifi, kadet, junior és U21 válogatott vett részt az idei első Közép Európai Liga pénzdíjas versenyen. 12 órás hosszú és fárasztó buszút után érkezett meg a válogatott a lengyelországi Lodz városába.

A magyar csapat szereplése minden várakozást felülmúlt. Erős mezőnyben, 16 ország 800 versenyzővel, derekasan helytálltak a versenyzők. Klubunkat Tadissi Yves Martial és Horváth Gábor képviselte. Martial felnőtt kumite -67kg-os súlycsoportban indult. 32-es tábláról indultak, így 3 meccset kellett mennie a döntőig. A döntőben ukrán ellenfelén aratott győzelmet, így a nap végén a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Már az első nap 3 aranyérem született.
Második nap az ifik és a kadetek léptek küzdőtérre és folytatták a sikersorozatot.
Az egyéni küzdelmek mellet csapat versenyt is rendeztek. Itt az egyik magyar csapat sem talált legyőzőre.

Ezen a versenyen rendezték meg a 2009-es év Közép-európai Karate Ligasorozat záróünnepségét is. 10.000 eurot osztottak szét a 2009-es év legjobbjai között. Tadissi Yves Martial eredményei alapján a 2009-es év legjobb junior kumitése lett a Közép-európai régióban.

A magyar válogatott részére a Liga verseny sorozat nagyon jól indult. Remélhetőleg a soron következő versenyeken is ilyen remekül fogunk szerepelni. A legközelebbi megmérettetés a 30. Grand Prix Slovakia lesz Pozsonyban 2010. április 18.-án.

Üdv: Martial (a cikk írója) és Gábor (a szerkesztő)

Fotókat is teszünk fel majd.


« vissza | Az oldal tetejére
Kono Karate Klub © 2005-2009 | [IT4You] | [Impresszum] | [Online látogatók száma: 1 ebből regisztrált: 0]