« vissza a hírekhez
cikk-kép

Izmir EB


Írta: Módos Viktória - 2010.02.07 19:46-kor


2 nap 3 érem

Izmiri Európa Bajnokságon első napon a kadet korosztályban Szegedi Döme (-57kg) Európa-bajnok lett! Szombaton junior korosztályban a lányoknál Juhász Niki (-48kg) bronzérmet hozta el, és Munkácsy Máté (-76kg) szintén EB harmadik helyet csípte meg. Gratulálunk!
Vasárnap otthoni idő szerint 10.30-tól Molnár Rékának és Metzger Szandrának drukkoljatok! 12.00-tól kb. 13.30-ig küldjétek a pozitív energiákat Martialnak, hogy végig tudjon menetelni!

Utolsó nap az EB-n sajnos érem nélkül telt el. Martial első meccsén dán ellenfelével szemben 3:3-as döntetlen után a hosszabbításban 1:0-ra sikerült megvernie. Következő ellenfele a tavalyi EB döntős svájci fiú volt, akitől a meccs első harmadában bekapott Márszi egy fejrúgást és ezt a három pontot nem tudta behozni a későbbiekben. A svájci nem jutott be a döntőbe, így Martial nem tudott vigaszágon bizonyítani. Reméljük a következő EB-n újra a dobogón látjuk őt!!!
Réka első körben angol lánytól kapott ki, aki bejutott a döntőbe.
Vigaszágon Réka jól kezdett, első ellenfelét legyőzte, a bronzmeccse sajnos nem sikerült, így ismét lecsúszva a dobogóról a pontszerző 5. helyen végzett.
Gratulálunk!
Köszönjük azoknak, akik gondoltak és drukkoltak Márszinak, Rékának és a többi magyar versenyzőnek!


« vissza | Az oldal tetejére
Kono Karate Klub © 2005-2009 | [IT4You] | [Impresszum] | [Online látogatók száma: 1 ebből regisztrált: 0]