« vissza a hírekhez
cikk-kép

49. Felnőtt Európa Bajnokság


Írta: Tadissi Yves Martial - 2014.04.27 14:37-kor


Április 19. és 28. között a szarvasi Liget Hotelben edzőtáborozik a magyar felnőtt (WKF) karate válogatott, amely a jövő héten a május 1-4-én sorra kerülő tamperei Európa-bajnokságon vesz részt.

Az utazó keretet erősíti egyesületünk versenyzője, Tadissi Yves Martial is, aki a férfi kumite csapat mellett, a -67 kg-os súlycsoportban is tatamira lép.


Ruzsinszki György, a válogatott edzőjének beszámolója szerint a csapat hangulata jó és a versenyzők a tábor végéhez közeledve egyre jobb formát mutatnak.

A felkészülést egyedül Tóth Beatrix térdbántalmai árnyékolták be. A tavalyi budapesti Eb-n bronzérmet szerzett rutinos karatés sérülése, sajnos, súlyosabbnak bizonyult annál, hogy vállalhassa a finnországi megmérettetést, helyére Bánházi Zsófia került az utazó csapatba.

A szarvasi edzőtábor szombati napján biciklitúrán vettek részt a versenyzők, amelynek során ellátogattak a történelmi Magyarország középpontját jelző malomhoz, ahol egy közös, "Magyarok!" csatakiáltással hangoltak az Eb-re (amit az ITT megtekinthető videón meg is örökítették).

Előkelő vendége is volt az edzőtábornak: a szocsi téli olimpián hetedik helyezett síző Miklós Edit, aki a válogatott mellett dolgozó sportpszichológust, Vura Mártát látogatta meg Szarvason.

A magyar küldöttség kedd reggel indul Tamperébe, ahol csütörtöktől vasárnapig rendezik a kontinensviadalt.

Forrás: Magyar Karate Szakszövetség


« vissza | Az oldal tetejére
Kono Karate Klub © 2005-2009 | [IT4You] | [Impresszum] | [Online látogatók száma: 1 ebből regisztrált: 0]