Fekete öveseink


Bagi Éva 3° Dan | Módos Viktória 2° Dan | Kopfer Péter 2° Dan | Horváth Gábor 2° Dan
Kovács Ildikó 1° Dan | Piliszky Fanni 1° Dan | Karikás Viktor 1° Dan | Orosz Péter 1° Dan

Bagi Éva 3° Dan - Edzésvezető

Bagi Éva 3° Dan - Edzésvezető 1989-ben 13 évesen - 10 év szertornázás után- kezdtem el karatézni. Több éven keresztül versenyeztem kumitében, de sajnos sérülés miatt abba kellett hagynom. Legjobb eredményem a Wado EB-n elért egyéni III., és ugyanitt csapat I. helyezés. 1996-ban Zánkán 1°danra, 1999-ben Németországban 2°danra, 2006-ban Zánkán 3°danra vizsgáztam. 1998-ban diplomáztam a Magyar Testnevelési Egyetemen, jelenleg a karate oktatása mellett testnevelőként és gyógytestnevelőként dolgozom.


Módos Viktória 2° Dan - Edzésvezető

Módos Viktória 2° Dan - Edzésvezető 1989-ben 12 évesen kezdtem karatézni Pestlőrincen a Szac-ban. 17 éves koromig (betegség miatt kellett abbahagynom) versenyeztem, tagja voltam a Magyar Wado válogatottnak. Legjobb eredményeim közé tartozik 1994-ben a Mikulás Világkupán kumitében elért II. helyezés, Nemzetközi Wado-kai Kupán III. helyezés. 1996 nyarán Zánkán 1. danra, 1999. áprilisában Németországban vizsgáztam le 2. danra. A SOTE szervezésében 1996-ban a karate sportoktatói szakon, 2002-ben a TF-n a sportedzői tagozaton végeztem.


Kopfer Péter 2° Dan - Edző

Kopfer Péter 2° Dan - Edző 1973 június 5.-én születtem Budapesten. nem túl régóta (1997) óta foglalkozom a karatéval, úgyhogy jócskán benne voltam a korban, amikor először átléptem a dojó küszöbét. Az edzéseket Újpesten a Lakkozó utcában kezdtem. Furcsa érzés volt a gyerekek között lennem felnőtt fejjel, de hamar feloldódtam és barátságot kötöttem az idősebbekkel is. Az 1998 nyári edzőtábor erre kiváló alkalom volt . Itt volt alkalmam először találkoznom Teruo Kono mesterrel és az ő kimerítő edzéseivel. Ekkor éreztem igazán először, hogy a karatéban megtaláltam a számításomat, éreztem, hogy ez a "sport" közel állhat hozzám, érdemes vele elmélyültebben foglalkoznom. Nagy lendülettel vetettem magam bele az edzésekbe, ennek következtében gyorsan haladtam az övfokozatokban. 2004-ben Németországban egy tavaszi edzőtábor során szereztem meg az 1.dant, majd 2008 nyarán a 2.dant. Ma már tudom, az övfokozat nem elsődleges, lényeg ,hogy az ember mit sajátít el a végtelen tanulási folyamat során. Össze tudnám hasonlítani ezt az utat az élet más területén (munka, tanulás) történő érvényesüléssel. Nem akarok általánosságokról írni, de itt-most a fiatalabbakhoz szólok- ha valaki ezeket a sorokat olvassa -úgy érzed, hogy valamiben megtaláltad a számításodat és komolyan foglalkozol vele, előbb-utóbb meglesz a gyümölcse!


Horváth Gábor 2° Dan - Edző

Horváth Gábor 2° Dan - Edző Gyerekkoromban többféle sportág kipróbálása után 1990-ben 14 évesen a karate mellett döntöttem. Újpesten Pintér Lászlónál az újpesti sportklubban ismerkedtem meg a wado stílussal. A harcművészeten keresztül a keleti kultúra megismerése is érdekelni kezdett. A karate tanulása mellett hamar kedvet kaptam a tanításához is. 2002-ben a TF sportedzői szakán végeztem, 2004-ben Németországban vizsgáztam le 1. Danra, majd 2008 nyarán 2.Danra. A karate számomra sokat adott, köztük barátokat, egy jó klubot és ügyes tanítványokat!


Kovács Ildikó 1° Dan

Kovács Ildikó 1° Dan


Piliszky Fanni 1° DanOrosz Péter 1° Dan

1997 végén néztem le először egy edzésre itt lőrincen Zoli barátom kérésére. Hamar megkedveltem ezt a sportágat, azon belül is a tradicionális részét. Miután volt lehetőségem részt venni japán mesterek által tartott edzéseken is, ők is csak megerősítették ezt bennem és egyre nagyobb kedvel vetettem bele magam az edzésekbe. Éreztem, ahogy a karate nem csak fizikailag, de lelkileg is megerősíti az embert! Ebben persze nagy szerepet játszanak mestereim, edzőtársaim is, akikkel minden edzés családias, vidám hangulatban tellik. 2009 nyarán szereztem meg az 1. Dan fokozatot és döbbentem rá, hogy az 'igazi karate' még csak most kezdődik!

Kono Karate Klub © 2005-2009 | [IT4You] | [Impresszum] | [Online látogatók száma: 1 ebből regisztrált: 0]